Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
13.12.2023

II. İstanbul İnsan Kaynakları Forumu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından 15 Aralık 2023 tarihinde “Toplum 5.0” teması ile İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Geçtiğimiz yıl 26 farklı ülkeden 3.000'den fazla katılımcının yer aldığı Forum; kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, akademisyenler ve farklı sektörlerden insan kaynakları profesyonellerini yeniden bir araya getirecek, ilgili tüm kesimlerin bilgi ve deneyim paylaşımına olanak tanıyacaktır.

İnsan kaynakları alanında Türkiye’nin hedeflediği dönüşüm, teknolojik gelişmelerin toplumun huzur ve refahını artıracak bir fırsat olarak benimsendiği ve “Geleceğin İnsan Merkezli Toplumu” olarak tanımlanan “Toplum 5.0” perspektifinden ele alınacaktır.

Savunma Sanayii firmalarının üst düzey insan kaynakları yöneticilerinin yetenek yönetimi modellerini ele alacağı, küresel iş dünyasındaki başarılı Türklerin yetkinliklerini konu alan “Global Turks par Excellence” araştırmasının sonuçlarının paylaşılacağı, gençlerde erken dönem kariyer farkındalığının istihdam edilebilirlik üzerindeki etkilerinin değerlendirileceği, insan odaklı teknolojiler ile yapay zekanın gündeme getirileceği oturumlar öne çıkan paneller arasındadır.

Forum’da Türkiye’yi yeni yüzyılın yetenek üssü haline getirmek için ihtiyaç duyulan yenilikçi insan kaynakları uygulamalarının şekillendirilmesi ve Ofis tarafından geliştirilen proje, yöntem ve araçların paylaşılarak geri bildirimlerin alınması hedeflenmektedir.

Uluslararası alanda üst düzey yöneticilerin ve akademisyenlerin yer alacağı II. İstanbul İnsan Kaynakları Forumu panellerin yanı sıra, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Devletleri Teşkilatı üye ve gözlemci ülkelerin katılımı ile gerçekleştirilecek çalıştaylara ev sahipliği yapacaktır.

Forum hakkında detaylı bilgi için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (cbiko.gov.tr) ve İstanbul HR Forum resmi websitesi (istanbulhrforum.org) ile Twitter, LinkedIn, Instagram, Facebook hesapları (@tccbiko - @hrforumistanbul) adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Tüm Haberler
Diğer Haberler