Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
03.11.2019

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Ocak 2019’da başlatılan, ‘Kısmi Zamanlı Öğrenci İstihdamı Programı’nda ikinci aşamaya geçiliyor. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nde kısmi zamanlı çalışmak isteyen öğrenciler için ilanlar ve başvuru adresleri Türkiye’de eğitim veren tüm üniversitelere gönderildi.

Başvuru Şartları

Öğrencilerin yeni oluşturulan ‘Kariyer Kapısı’ platformu üzerinden yapacakları başvuruları, Cumhurbaşkanlığı'nın ilgili birimleri tarafından değerlendirilecektir. Tüm adayların başvuruları bu platformda oluşturulacak havuzda toplanacak. Lisans son sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, kariyer kapısı başvuru platformu üzerinden 17 Kasım’a kadar başvuru yapılabilecek. Proje kapsamında haftada asgari 2.5 işgünü çalışacak olan öğrencilerin, iyi düzeyde en az bir yabancı dil bilgisi ve 4 üzerinden 2.5 veya üzeri bir not ortalamasına sahip olması bekleniyor.

Geçtiğimiz Ocak ayında programa üniversitelerin Kariyer Merkezleri aracılığı ile başvuran 524 öğrenci arasından 24’ü kısmi zamanlı olarak İnsan Kaynakları Ofisi’nde istihdam edildi. Programın tamamlamasının ardından gerekli aşamaları başarıyla tamamlayan 9 öğrenci İnsan Kaynakları Ofisi bünyesinde tam zamanlı olarak çalışma hayatına devam etmeye hak kazandı. Bu projede de yarı zamanlı çalışma sonunda başarılı olan öğrenciler Cumhurbaşkanlığı’nda çalışmaya devam edebilecek.

Cumhurbaşkanlığı İstihdam Projesi

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem'den, Ofislere kadar Cumhurbaşkanlığı’nın tüm birimleri, oluşturulan başvuru havuzundan yararlanacak, ihtiyaç duydukları zaman 'Kariyer Kapısı' platformundan istihdam edebilecekleri öğrencileri seçebileceklerdir. 

Tüm Haberler
Diğer Haberler